D'A reconeguda amb el Carnet d'artesana professional pel CCAM

D'A reconeguda amb el Carnet d'artesana professional pel CCAM

juliol del 2024, D'A

esther maré reconeguda amb el carnet d'artesana professional núm. 16.275  pel CCAM, Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Llicenciada en Disseny Industrial (2005), i després de més de vint anys dedicada al món del disseny, atebonita prenia forma l'any 2022 com una proposta de complements atractius i lleugers en els quals havien de primar el disseny, el color i l’artesania i, per tant, la producció personal i manual de petites col·leccions limitades que defugissin l’estandardització i la mecanització, resultant en peces úniques i coloristes però també còmodes per la seva lleugeresa.

Gràcies per acompanyar-me en aquest camí!

_

Licenciada en diseño industrial (2005) y tras veinte años dedicada al mundo del diseño, he sido reconocida como artesana profesional por el CCAM, Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya

atebonita tomaba forma el año 2022 como una propuesta de complementos atractivos y ligeros en los que debía primar el diseño, el color y la artesanía y, siendo así, la producción personal y manual de pequeñas colecciones limitadas que rehuyesen la estandarización y la mecanización, resultando en piezas únicas y coloristas así como cómodas por su ligereza.

¡Muchas gracias por acompañarme por esta senda!

 

atebonita
esther maré, diseñadora industrial

carnet d'artesana CCAM núm. 16.275
Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya

atebonita es una marca registrada conforme a la Ley de Marcas

 

 

 

Regresar al blog

Deja un comentario